2022.07.27.

A NISZ Zrt. július 20-24. között a Campus Fesztiválon mutatja be az elektronikus ügyintézés legújabb trendjeit

A NISZ Zrt. július 20-24. között Debrecenben mutatja be az elektronikus közigazgatás legújabb trendjeit. A Campus Fesztivál látogatói a Job Streeten található standon megismerkedhetnek a hazai e-ügyintézés legújabb szolgáltatásaival, valamint a NISZ Zrt. által kínált karrier lehetőségek mellett színes programok és játékok is várják őket.

A NISZ Zrt. kollégái idén is ellátogatnak a Debreceni Nagyerdőbe, ahol a Campus Fesztiválon az új közigazgatási fejlesztések mellett számos interaktív és játékos programmal várják az érdeklődőket. A Job Streeten a munkát kereső, eltökélt fiatalok a cég diák, gyakornoki és teljes munkaidős álláslehetőségeivel is megismerkedhetnek.

A négy nap során a fesztiválozók kipróbálhatják a Központi Azonosítási Ügynök legújabb azonosítási szolgáltatását, az Arcképes Azonosítást, amelynek legnagyobb előnye, hogy segítségével az elektronikus térben olyan ügyintézési lehetőségek is megnyílnak, melyek korábban személyes megjelenéshez voltak kötve. Az érdeklődők emellett a legújabb, mesterséges intelligencia alapú megoldások közül a 1818 Közigazgatási Ügyfélvonal chatrobot szolgáltatásával is megismerkedhetnek. Az ügyintézési lehetőségeken kívül a látogatókat kvízjátékokkal és nyereményekkel is várják július 20-tól Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal standján és a kitelepülő Mobil Kormányablakban a hivatal segítőkész munkatársainak köszönhetően a személyes okmányok megújítására is lehetőség nyílik.