A KEKKH informatikai infrastruktúrájának fejlesztése

A projekt neve 

A KEKKH informatikai infrastruktúrájának fejlesztése 

A projekt kódszáma 

EKOP-1.2.18-2012-2013-0001

Kapcsolódó operatív program megnevezése 

Elektronikus Közigazgatási Operatív Program

Kedvezményezett neve, a projektkonzorcium vezetője 

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) - Jogutódja 2017.01.01-től a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

A projekt célja(i) 

A konstrukció alapvető célja volt olyan informatikai fejlesztések végrehajtása, amelyek az operatív programban megfogalmazott beavatkozási irányok megvalósulását szolgálják, célrendszerének megfelelően  korszerű központi hálózati és szerver infrastruktúra kialakításával a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalában.

A projekt eredménye(i) 

A projekt eredményeként a KEKKH központi telephelyein a hálózati és szerver infrastruktúra részleges korszerűsítése történt. Az új hálózati eszközök révén nagyobb sávszélességű hálózati kapcsolatot kapott a hivatal, mely hozzájárult a jövőbeni feladatok magas színvonalú ellátásához. A magasabb szintű szolgáltatásnyújtás mellett a hivatal a többlet erőforrások erejéig képessé vált arra, hogy az újonnan felmerülő igényeket gyorsabban, hatékonyabban elégítse ki. A projekt standardizált, magas biztonsági szinttel rendelkező, korszerű informatikai kiszolgálást tett lehetővé a funkcionális és szakfeladatok ellátásához.

A projekt megvalósításának kezdete 

2013.01.16

A projekt megvalósításának befejezése 

2014.12.31

A projekt teljes költségvetése 

1.000.000.000,- Ft

További információ 

E-mail: info@nisz.hu