2023.04.06.

Letölthető programcsomaggal bővült a szoftverm.hu

A szoftverm.hu felületén letölthetővé vált a felhasználók számára a legújabb LibreOffice szoftvercsomag, amely Windows, illetve Linux rendszerekre egyaránt telepíthető.

A NISZ Nyílt forráskódú rendszerek osztálya által fejlesztett és működtetett szoftverm.hu weboldal új letöltési funkcióval bővült, amelynek segítségével széles körben elérhetővé vált a LibreOffice szoftvercsomag legfrissebb verziója. Az új programcsomag egyetlen kattintással letölthető a felületről és Windows, illetve Linux rendszerekre egyaránt telepíthető.

A közelmúltban számos fejlesztés történt a szoftverm.hu oldalon, melyek célja a LibreOffice felhasználók támogatása a szoftvercsomag alkalmazásainak megosztásával és egy átlátható, egyszerűen kezelhető, valamint hasznos tartalmakban bővelkedő információs felület létrehozásával. Az új letöltési lehetőség bevezetésével az oldalon elérhető nyílt forráskódú programok és alkalmazások már a háztartásokban is megjelenhetnek, így a felhasználók otthonukban és a munkahelyükön is azonos szövegszerkesztő, táblázatkezelő és prezentációkészítő szoftvereket alkalmazhatnak.