Szolgáltatások

1. számú mobil cikk

Mobil alkalmazásfejlesztés

A felhasználói szokások azt mutatják, egyre több számítógépen végzett tevékenység költözik át a mobil eszközökre. Ennek a trendnek megfelelően a NISZ célul tűzte ki a mobil élethelyzetben használható információs és ügyintézési alkalmazások létrehozását. A fejlesztések során olyan alkalmazások jönnek létre, amelyek modernizálják és mobilizálják a közigazgatási folyamatokat. A mobilon végzett szolgáltatások további előnye, hogy használatukkal jelentős költségmegtakarítás érhető el, hiszen a személyes vagy telefonos ügyintézéshez kapcsolódó kiadásokat egy nagyságrendekkel kisebb rendszerüzemeltetési költség váltja fel.


Autoszkóp

A gépjárművásárlás jelentős és több évre szóló befektetés a legtöbb ember számára. Az Autoszkóp alkalmazással olyan formális és informális információkat gyűjtöttünk egy helyre, melyek azonnali, megbízható segítséget nyújtanak autóvásárlás esetén, már a helyszínen is.
A hatósági adatbázisban vezetett kilométeróra-állások mellett a magyarországi felhasználói értékelések is elérhetőek az appal.

További információk >> 


EFO

Az egyszerűsített foglalkoztatással létesített munkaviszony elektronikus úton történő bejelentésére szolgál. Az alkalmazás támogatja az egyedi beküldéseket, valamint lehetőséget ad több munkáltató, nagyobb foglalkoztatási létszám együttes bejelentésére is. Használatához Ügyfélkapu regisztráció szükséges, a beküldött bejelentések joghatása megegyezik a NAV által publikált elektronikus adatlap kitöltésének és beküldésének joghatásával. 

További információk >>


Cégradar

Cégadatok teljes körű, gyors és rugalmas, ingyenes lekérdezését teszi lehetővé. Az alkalmazás igazi előnye, hogy összefogja a különböző hatósági adatbázisból elérhető információkat, a kapott eredmények pedig PDF formátumban elmenthetőek. Törzsszám vagy cégnév alapján lehet keresést indítani, segítségével bármely cég hitelessége azonnal ellenőrizhető. A Cégradar számos élethelyzetben lehet hasznos:

  • új munkahely kereséskor a leendő foglalkoztató cég leinformálására;
  • üzleti partnerségek megkötése előtt a másik fél megbízhatóságának ellenőrzésére;
  • online vásárláskor az előadó hitelességének lekérdezésére

További információk >> 

Általános Szerződési Feltételek itt.
Szolgáltatáskatalógus: 2023 (2022202020182017)
Alkalmazáskatalógus: 2020 (2018, 2017)
Listaárak: 2022 (2020)
Feladattérkép itt.
Szolgáltatásainkról további információt kaphat az ertekesites@nisz.hu email címen.