Leányvállalataink

Pro-M Professzionális Mobilrádió Zrt. oldalának megnyitása

Pro-M Professzionális Mobilrádió Zrt.

IdomSoft Iformatikai Zrt. oldalának megnyitása

IdomSoft Informatikai Zrt.

15 éve „a biztos kapcsolat” a készenléti kommunikációban.

quote mark

Visszaadjuk az állampolgároknak az időt, hogy azzal foglalkozzanak, amivel szeretnének.

quote mark

A Pro-M Zrt., mint kormányzati célú hírközlési szolgáltató, 2006 óta biztosítja elsősorban a készenléti szervek, továbbá a felső küszöbértékű veszélyes üzemek és a kijelölt létfontosságú rendszerelem üzemeltetők, valamint országos közszolgáltatók részére az Egységes Digitális Rádió-távközlő Rendszer (EDR) szolgáltatásait kiemelkedő rendelkezésre állással.

Ennek keretében ellátja egyebek mellett a Rendőrség, a Mentőszolgálat, a Nemzetbiztonsági szolgálatok, a Katasztrófavédelem, a Honvédség, és számos további kiemelt szervezet kiszolgálását a biztonságos csoportos hangkommunikációra szolgáló TETRA technológia további fenntartásával, szakrendszerek, alkalmazások rendelkezésre állásával és a stratégiai célként megfogalmazott szélessávú készenléti adatátvitel-szolgáltatás tervezett bevezetésével.

Az IdomSoft Zrt. a NISZ csoport tagjaként a Belügyminisztériumhoz tartozó nyilvántartásokat, többek között a személy- és lakcímnyilvántartást, az okmány-, jármű- és bűnügyi nyilvántartást, valamint a hozzájuk szorosan kapcsolódó informatikai szakrendszereket fejleszti és szolgáltatja.

A társaság célja, hogy közigazgatási rendszerei magas színvonalon, az ügyfélközpontúság előtérbe helyezésével tükrözzék a szolgáltató állam szellemiségét.